HTML

Y&B- young and beautiful

Blog arról, hogyan őrizzük meg fiatalságunkat, szépségünket, hogyan érjük el álmaink alakját és hogy hogyan legyünk vonzó nők.

Friss topikok

Címkék

2012.12.04. 18:43 Dietcoke000

Magamról...

Már régóta foglalkoztatott egy blog írása a fogyókúra, életmód és szépségápolás területén. Konkrét szándékom nincs vele, egyszerűen szeretném valamivel elütni az időt és hátha van pár ember, akit érdekel is az amit írok:)

Terveim között szerepel a fogyásom mindennapos vezetése, valamint egy-két általam használt étel receptjét is fel fogom tenni. Ami a fogyókúrákat illeti: megjártam már mindkét végletet, az extrém túlsúlyt és az anorexiát is, így a táplálkozással kapcsolatos dolgok már évek óta az életem részét képezik.

A szépségápolásról is szeretnék majd írni, ugyan nem vagyok kozmetikus, de már évek óta nagyon érdekel a kozmetikumok világa, elég mélyen beleástam magamat a témába, így azt gondolom már van róla némi fogalmam:)

Saját készítésű képeket egyelőre nem tudok feltenni, ugyanis jelenleg nincs fényképezőgépem, de tervezem, hogy veszek egyet a közeljövőben. A blog írásában pedig még nagyon-nagyon kezdő vagyok, sok mindent nem tudok még rutinosan használni, de igyekszem a hiányosságokat folyamatosan pótolni.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://young-and-beautiful.blog.hu/api/trackback/id/tr484940371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása